Deilig søtpotetsuppe

 

Jeg er utrolig glad i supper. De metter godt og man kan ha oppi akkurat hva man vil. Jeg har fått helt dilla på denne søtpotetsuppen som både smaker nydelig og er kjapp å lage. Perfekt når man har andre ting å gjøre enn å lage mat men likevel ønsker å spise et fullverdig næringsrikt måltid.

Til normale personer skal oppskriften holde til 4 stk. Men når jeg er tilstedet holder denne bare til 2 stk. Så her må du se ann middagsgjestene. Suppen er både gluten og laktosefri. Tar man bort eggene er den i tillegg 100% vegansk. Med andre ord en suppe som passer for de fleste.

 

 

Du trenger:

1 stor søtpotet (ca. 400g)

1/2 boks kokosmelk

1 kinesisk hvitløk

1 løk

2 gulrøtter

1 buljong terning (jeg bruker kylling)

6 dl vann

1 ss eddik

4 – 6 egg

Salt og pepper

Paprikapulver og ingefærpulver (valgfritt)

 

Slik gjør du:

– Kutt opp løk, hvitløk, gulrøtter og søtpotet. Bland sammen med vann og buljong og kok opp under lokk til alle grønnsakene har blitt myke.

– Kjør suppen med stavmikser til den har blitt helt glatt. 

– Tilsett kokosmelk og eddik. Smak til med salt, pepper og evt paprika-og ingefærpulver. 

– Server med kokte egg og evt brød. 

 

Tips: Ønsker du en mer flytende suppe kan du tilsette litt ekstra væske. 

Velbekomme

 

 

 

Movember: 20% av fond inntekten til Brystkreftforeningen

 

Hallo bloggen 💗

 

Jeg er både rørt og forbauset over at jeg i løpet av 1 uke har fått inn 2150 kroner i fondet mitt. Det er helt rått og har gått over all forventning! Hver gang det har tikket inn melding om aktivitet i fondet blir jeg helt rørt. Tenk at noen faktisk synes det jeg driver med er verdt å støtte. Tusen millioner takk til alle som har bidratt. Det betyr utrolig mye for meg.

I og med at dere viser meg så mye kjærlighet, ikke bare i form av penger, men gode ord, omtale og støtte ønsker jeg også å bidra med noe tilbake. Derfor har jeg bestemt meg for å gi 20% av summen som jeg får inn i fondet i løpet av november til Brystkreftforeningen. November eller Movember er ikke minst en måned som brukes til bevisstgjøring av kreft, og kanskje spesielt menn og kreft. Så nå er det på tide å ta en liten tur til legen å få sjekket prostata gutter. Bedre med en gang for mye enn en gang for lite.

Har fått flere tilbakemeldinger om at det er tungvint å overføre penger via fondet, jeg legger derfor ut kontornr mitt, slik at de som ønsker kan vippse eller overføre på en mulig enklere måte. Alle overføringer blir selvsagt notert og tatt med i regnestykket i slutten av måneden. Legg gjerne igjen en liten beskjed hvis du ønsker å benytte deg av overføring/vipps.

Kontonr.: 1202 63 85499

Link til fondet: https://gogetfunding.com/triathlete-martine-hoaas/

 

Ta vare på hverandre 💗

Let’s save some boobies and grow a mustache!