Friskmeldt, tilbake i paradis og nominert til Sunnere Liv Blogger Awards 2018

(Innlegget inneholder annonselenker)

 

Hallo bloggen ❤️

Tenkte det var på sin plass med en liten oppdatering. 

Har fått flere spørsmål om jeg enda satser på triathlon og om jeg holder motivasjonen oppe. Svaret på begge disse spørsmålene er: JA! Jeg er vel en av de heldige som aldri har slitt med motivasjonen, til tross for motgangen man møter på underveis. Jeg er fortsatt like motivert som jeg alltid har vært. Jeg vil nesten kalle meg selv for over-motivert, om det er noe som heter det? Heldigvis har jeg en kjæreste som (til tider fortvilet) prøver å holde meg i tøylene og roe meg ned når jeg blir litt for ivrig. Han er også flink til å gi meg en ukentlig alvorsprat om at jeg må være forsiktig. Utrolig takknemlig for at han er såpass tålmodig med meg og ikke slipper de tøylene, selv om jeg kan være ganske sta og bestemt til tider. 

 

 

Nå er jeg endelig tilbake på Mallorca igjen. Før jeg reiste ned fikk jeg en liten alvorsprat fra både mamma og pappa om at jeg måtte være forsiktig og ikke bli for ivrig. Det er utrolig deilig å være tilbake på øya igjen, jeg hadde også hatt en liten alvorsprat med meg selv før jeg dro ned, bare for å være sikker på at jeg skulle være flink til å lytte til kroppen og fortsette den rolige økningen i belasting etter skaden. 

 

(Følelsen av å være tilbake på spanske veier og ute-sykling er ubeskrivelig).

 

Når jeg fikk konstatert tretthetsbrudd i foten var kroppen min veldig utkjørt, både mentalt og fysisk. Det koster å gå rundt over lengre tid med smerter uten å vite hva som egentlig foregår i kroppen og hvor lang tid det kommer til å ta før den er grodd. Ikke minst hvordan opptreningen kommer til å gå. tålmodighet er en dyd, det har jeg virkelig fått erfare. Det siste året har være en berg-og -dalbane. Opptrening etter skade er ikke bare en lek, det er også en tålmodighetsprøve. Ikke minst er det krevende å finne ut hvor mye smerte det er ok å trene med. Man skal jo alltid øke terskelen for hva kroppen kan tåle, og da må det være litt vondt, men ikke for vondt. Jeg har lært meg til å lytte til kroppen nå, mer enn noen gang. Stor takk til Trond Reginiussen som har hjulpet meg tilbake og svart på alle mine bekymringer. 

Nå har jeg vært litt over en uke på favoritt øya mi (Mallorca, hvis det var noen tvil), den er helt klart like fin som jeg husket. I tillegg har jeg vært flink til å ikke gjøre noe veldig crazy og nytt. Kroppen kjennes bra og det er deilig å endelig kunne si at jeg er skadefri. Jeg ser fram til en koselig sesong i år. Det blir ingen ekstreme konkurranser i 2018, men et fornuftig år til å bygge ett godt og strekt grunnlag for kroppen. Jeg har jo tross alt enda mange år framfor meg i idretten. Foreløpig er jeg påmeldt på Challenge Mallorca i oktober og Uvdal tri i august. Så får vi se om det blir noen flere konkurranser før den tid. 

 

(Bading i Porreres. Koselig når betjeningen husket meg fra i fjor).

 

Nominert til Sunnere Liv Blogger Awards 2018 – Stem på meg

En annen litt kul “nyhet”. Jeg har blitt nominert til “Sunnere Liv Blogger Awards 2018” av Sparpedia.no. Det er jo litt kult. Jeg håper du har lyst til å klikke deg inn på linke https://sparpedia.no/priser/sunnere-liv-blogger-awards-2018/ å stemme på meg. 

 

Ta vare på huden i sola

Skal du til varmere strøk for trening eller oppkjøring til sesong? Husk å smør deg med solkrem da. Min favoritt er selvsagt SolRX som sitter på hele dagen, selv om jeg svetter og bader. Den renner ikke i øynene, er parabenfri og er ikke testet på dyr. Det er den beste solkremen jeg noen ganger har testet, perfekt for oss med en aktiv livsstil. Produktene kan du bestille her https://solrx.no/ og en liten morsom artikkel om meg skrevet av SolRX finner du her https://solrx.no/blogs/news/triatletenfranord. #Sponsa

 

Vil avslutte med å sende en stor stooooor takk til alle mine sponsorer – som fortsatt har troen på meg. Til tross for en lengre periode meg skade ❤️ Sjekk gjerne ut teamet mitt for 2018 her http://martinehoaas.blogg.no/1485604623_sponsorer_2017.html 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg