Som vanlig koset jeg meg på kjøkkenet i dag. Endte opp med herligheten kyllinglår bakt i peanøttsmør med fullkornsris og grønnsaker. Namnam.. Enkelt og godt!
Til 2 porsjoner trenger du:
4 kyllinglår
400 g hakkede tomat
100 g peanøttsmør
1 løk
1-2 ss hvitvinseddik
2 ts honning
1 laubærblad
2 dl vann
½ lime
Ris (jeg brukte fullkornsris)
Grønnsaker (jeg brukte brokkoli, gulrøtter og aspargesbønner)
Bland sammen oppskåret løk, hakkede tomater, peanøttsmør, 2 dl vann, laubærblad, lime saft, eddik og honning i en gryte. Varm opp å press kyllinglårene ned i blandinger. La gryta stå å småputre på middels/lav varme i 45 min. Riv av skinnet på lårene underveis, å press det ned i gryta. Hvis nødvendig kan du ha i mer limesaft og salt før servering. Server med kokt ris og grønnsaker.